Telekommunikációs Szolgáltatásaink

Minden, amire szükség lehet a telekommunikációban

Teljes körű telekommunikációs megoldások cégeknek

Komplett telekommunikációs megoldásokat biztosítunk a hagyományos mobiltarifák és az azokhoz kapcsolódó mobilinternet csomagok széles választékával. Ezen felül bérelt vonali vagy akár IVR megoldásokat is nyújtunk a legnagyobb szolgáltatókon keresztül, akár redundáns megoldásokat kínálva. Átlátható, egyszerű és gyors kiszolgálással reagálunk bármely telekommunikációval kapcsolatos igényre, a szerződéskötéstől a kiszervezett üzemeltetésig. Legyen szó összetettebb IoT megoldásokról, okoseszközök üzemeltetéséről vagy egy egyszerű távfelügyeleti megoldásról, kaputelefonok, sorompók, riasztók üzemeltetéséről mobilinternet vagy hangalapú kapcsolat révén.

Mobiltelefonos előfizetések magánszemélyeknek és családoknak

Személyre szabható és akár havonta változtatható csomagjaink minden felhasználói igényt kielégítenek a kisgyermekektől a szülőkön át a nagyszülőkig. Több száz elégedett családdal a hátunk mögött kijelenthetjük, hogy mi mindenkinek segítünk összeállítani azokat a kedvezményes csomagokat, amelyek leginkább megfelelőek a családtagok számára.

Munkaidő-nyilvántartás és beléptető rendszerek

Munkahely méretétől és létszámától függetlenül (utazó munkaerőhöz is) kínálunk személyre szabható megoldásokat, ahol akár mobilapplikációval is kezelhető a beléptetés és nyilvántartás. Ennek köszönhetően a rendszer telepítési és üzemeltetési költségei is nagymértékben csökkennek. A rendszer automatikusan rögzíti a munkavállalók érkezését, távozását. A felhasználóbarát webes felületen a vezetők könnyedén ellenőrizhetik a munkaidőt és kezelhetik a kérelmeket, HR oldalról akár jelentős erőforrás-megtakarítást elérve a bérszámfejtésnél. Kérjen online szoftverbemutatót a kapcsolati űrlap kitöltésével.

Bővebb információért, egyedi ajánlatért keressen minket a kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken.