Ügyfeleink visszajelzései

GLS_Logo_2021_RGB_400x400 (1)

 GLS General Logistics Systems Hungary Kft

„Az OHD csapata mindig rendkívül gyorsan reagál megkereséseinkre, részletes és precíz válaszokat adva minden kérdésünkre. Nagyra értékeljük az utánkövetés iránti elkötelezettségüket és a rugalmasságukat a kéréseink kezelésében. Együttműködésünk során mindig biztosak lehetünk benne, hogy professzionális és megbízható partnerrel dolgozunk."

Metrica Development Kft.

"Több mint 11 éve töretlenül tart az együttműködésünk, és nem volt még olyan kérés, vagy probléma, amit nem tudtatok volna pillanatok alatt teljesíteni ill. orvosolni. Rugalmasság, precizitás, pontosság. Ez az On Hand Deftel Kft."

Pálma Sziget

"Köszönjük az On Hand-nek, hogy segítettek a telekommunikációs igényeink kezelésében. Folyamatosan kiemelkedő szolgáltatást kapunk, szuper áron!"  

Opel Sziget

"Ha mobil akkor On Hand Deftel Kft. Ők ehhez értenek mi az autókhoz. Mindenki csinálja azt amihez a legjobban ért!"  

isqm_final-logo

ISQM Kft.

„Csak pozitív jelzők jutnak eszembe a fiúkkal kapcsolatban.Szinte valamennyi tulajdonság szerepel a repertoárjukban, ami egy színvonalas szolgáltatás jellemzője.Pontosság, reakcióidő, problémamegoldás, utánkövetés és így tovább… Öröm velük dolgozni.”

Szeretet Fénye Alapítvány

„Akármilyen témában fordultam az On-Hand képviselőihez (internet GB sos növelés, internet rendelés nem EU-s országba, csomagok iránt érdeklődés), készségesen és kedvesen segítettek, rövid határidőn belül. Sőt visszajeleztem egyszer a folyamatukkal kapcsolatban, ahol hibát észleltem, és azt is építőleg vette Peti.”

„HR szakemberként nagyon fontos számomra, hogy telefonon mindig elérhető legyek és én is gördülékenyen tudjam intézni a hívásaimat. Az On Hand Deftel Kft. képviselői ebben évek óta segítségemre vannak, legyen szó új készülék intézéséről, kedvezményes tarifacsomagokról vagy akár egy külföldi utazás során nyújtott segítségről. Maximálisan ajánlom őket mindenkinek, aki rugalmas és profi hozzáállás mellett szeretné intézni magán vagy céges telefon költségeit."